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Artículos Científicos

Ana Libertad García García, María José Grajal Martín, Águeda MaríaGonzález-Rodríguez. Polyploidization enhances photoprotection in the first stages of Mangifera indica

M. Parrilla Glez, D. Ríos Mesa, C. Méndez Hernández, J.Z. Hernández Glez, D. Fernández Galván, P.M. Hernández Delgado, V. Galán Saúco. Preliminary study of the seedling avocaddo (Persea Americana Mill.) Population of Tenerife.
 
Cabrera Cabrera J. y Galán Saúco V. 2012. Evaluation of different covers used in greenhouse cultivation of Cavendish bananas (Musa acuminata Colla AAA) in the Canary Islands Acta Horticulturae 928:31-39

alt Dorta, E., Lobo, M.G., González, M. 2012 [aceptado para publicación]. Optimization of factors affecting extraction of antioxidants from mango seed. Food Bioprocess Technol. Vol. 6(4): 1067-1081 [Publ. 2013].


alt Dorta, E., Lobo, M.G., González, M. 2012. Reutilization of mango byproducts: Study of the effect of extraction solvent and temperature on their antioxidant properties. Journal of Food Science 77(1):80-88.


alt Dorta, E., Lobo, M.G., González, M. 2012. Using drying treatments to stabilise mango peel and seed: Effect on antioxidant activity. LWT-Food Science and Technology 45 (2):261-268.


Galán Saúco, V., Robinson, J. C. Tomer. E. and Daniells, J. 2012. Current situation and challenges of cultivating banana and other tropical fruits in the subtropics. Acta Horticulturae 928:19-30


Parrilla González, M., Ríos Mesa, D., Méndez Hernández, C., Fernández Galván, D., Hernández Delgado, P.M., and Galán Sáuco, V. 2012. Preliminary study of the seedling avocado (Persea americana Mill.) population of Tenerife. Acta Horticulturae 928:81-86.


No Indexadas en el (JCR ni SJR) 2012.
 



González-Rodríguez, A.M. y Grajal-Martín, M.J. 2012. Prospección y caracterización de material local de guayabo presente en la isla de Fuerteventura. Actas de Horticultura (SECH) 62:233-234.


Grajal-Martín M.J. 2012. Selecciones de mango en Canarias. Actas de Horticultura (SECH) 62:235-236.


Parrilla, M., Ríos Mesa, D., López Tejera, R. y Galán Sáuco V. 2012. Caracterización preliminar de frutos de níspero prospectados en el Valle de La Orotava. Actas de Horticultura (SECH) 60: 438-444


Indexadas en el (JCR y SJR) 2011.
 


Cabrera Cabrera J., Rodríguez Jergueta, I. y Galán Saúco V. 2011. Influencia de la pérdida foliar sobre la cosecha en el cv. Gruesa. Musa acuminata Colla. (AAA), cultivado bajo invernadero en las Islas Canarias. Revista Brasileira de Fruticultura 32(4):970-975.


Dorta, E., Lobo, M.G., González, M. 2011 [en prensa] Reutilization of mango byproducts: Study of the effect of extraction solvent and temperature on their antioxidant properties. Journal of Food Science 77(1):80-88 (Publicado Online 2-12-2011). DOI: 10.1111/j.1750- 3841.2011.02477.


Dorta, E., Lobo, M.G., González, M. 2011 [en prensa]. Optimization of factors affecting extraction of antioxidants from mango seed. Food Bioprocess Technol. (Publicado Online 7-12-2011). DOI: 10.1007/s11947-011-0750-0.


Elbeaino T., González-Rodríguez A.M., Grajal-Martín M.J. and Gigiaro M. 2011. Survey of Fig viruses in the Canary Islands. Journal of Plant Pathology 93(3):737-739


Galán Saúco, V. and Cubero, J.I. 2011. Contribution of Spain and Portugal to the exchange and acclimatization of new and old world crops. Acta Hort. (ISHS) 916:71-82


Hernández Delgado, P.M., Aranguren, M., Reig, C.P., Fernández Galván, D., Mesejo, C., Martínez Fuentes, A., Galán Saúco, V. y Agusti, M. 2011. Phenological growth stages of mango (Mangifera indica L.) according to the BBCH scale. Scientia Horticulturae 130(3): 536-540.


Pérez-Hernández, J.B. y Grajal-Martín, M.J. 2011. In vitro culture of inmature zygotic mango embryos and plantlet development. HortScience 46(11):1528-1532.


Ríos-Mesa, D., Pereira-Lorenzo, S., González-Díaz, A.J., Hernández-González, J.Z., González-Díaz, E. y Galán Saúco, V. 2011. The status of chestnut cultivation and utilization in the Canary Islands. Advances in Horticultural Science 25(2): 90-98.


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