Publicaciones
Artículos Científicos
Indexadas en el (JCR y SJR) 2011.
 


Badaoui, B., D’Andrea, M., Pilla, F., Capote, J., Zidi, A., Jordana, J., Ferrando, A., Delgado, J.V., Martínez, A., Vidal, O. y Amills, M. 2011. Polymorphism of the goat Agouti signaling protein gene, and its relationship with coat color in Italian and Spanish breed. Biochemical Genetics 49: 523-532.


Castro, N., Capote, J., Batista, M., Bruckmaier, R.M. y Argüello, A. 2011. Effects of induced parturition in goats on immunoglobulin G and chitotriosidase activity in colostrums and plasma and on plasma concentrations of prolactin. Domestic Animal Endocrinology 40: 192-196.


Castro, N., Capote, J., M., Bruckmaier, R.M. y Argüello, A. 2011. Management effects on colostrogenesis in small ruminants: a review. Journal of Applied Animal Research 39(2): 85-93.


Fresno, M., Álvarez, S., Rodríguez, E., Díaz, C. y Darias, J. 2011. Influence of diet and rennet on the composition of goats’ milk and cheese. Journal of Dairy Research 78: 250- 256


Guillén, M.D., Palencia, G., Ibargoitia, M.L., Fresno, M. y Sopelana, P. 2011. Contamination of cheese by PAHs in tradicional smoking. Influence of the position in the smokehouse on the contamination level of smoked cheese. Journal of Dairy Science 9(4), 1679-1690.


Hernández-Castellano, L.E., Torres, A., Alavoine, A., Ruiz-Díaz, M.D., Argüello, A., Capote, J. y Castro, N. 2011. Effect of milking frequency on milk immunoglobulin concentration (IgG, IgM and IgA) and chitotriosidase activity in Majorera goats. Small Ruminant Research 98: 70-72.


Morales-de la Nuez, A., Moreno-Indias, I., Sánchez-Macías, D., Capote, J., Juste, M.C., Castro, N., Hernández-Castellano, L.E. y Argüello, A. 2011 Sodium dodecyl sulfate reduces bacterial contamination in goat colostrum without negative effects on immune passive transfer or the health of goat kids. Journal of Dairy Science 94: 410-415.


Sánchez-Macías D., Moreno-Indias I., Álvarez S., Cleveland, M., Castro N., Argüello A. y Fresno M. 2011 [en prensa]. Sensory analysis of full-, reduced- and low-fat cheese elaborated with raw goat milk. Journal of Applied Animal Research. (Publ. “online” 23-11- 2011) DOI:10.1080/09712119.2011.633880. Publ. 2012 vol 40(2)


No Indexadas en el (JCR y SJR) 2011.
 


Álvarez S., Fresno M. y Méndez P. 2011. Evaluation of the fermentative and nutritive characteristics of the silage made from banana (Musa acuminata cola, sub. cavendish) by-product feeding for ruminants. Advances in Animal Biosciences 2(2): 392.


Álvarez S., Fresno M., Pérez T. y Méndez P. 2011. Utilisation of ensiled by-products mixture in the feeding of lactating goats. Advances in Animal Biosciences 2(2): 496.


Álvarez, S., Fresno, M., Rodríguez, A.V., Méndez, P. y Camacho, E. 2011. Utilización de ensilado de platanera en la alimentación de las cabras: efecto en la calidad físico-química y sensorial de los quesos elaborados con leche cruda de cabra. Actas Iberoamericanas de Conservación Animal 1: 239-242


Fresno, M., Álvarez, S., López, N., González Mendoza, L.A. y Camacho, E. 2011. Efecto del origen de la flor del cardo (Cynara cardunculus) en la coagulación de leche cruda de cabra. Actas Iberoamericanas de Conservación Animal 1: 209-213.


Martínez, A.M., Landi, V., Amills, M., Capote, J., Gómez, M., Jordana, J., Ferrando, A., Manunza, A., Martin, D., Pons, A., Vidal, O. y Delgado, J.V. (2011). Biodiversidad caprina en España. Archivos de Zootecnia 60: 1-4.


Méndez P., Álvarez S., Morales E. y Bermejo L. 2011. Effect of goat grazing on tedera pasture (Bituminaria bituminosa). Advances in Animal Biosciences 2(2): 375


Méndez P., Morales E., Bermejo L. y Álvarez S. 2011. Quantity and quality of goat milk from a herd grazing on a cultivated pasture with tedera (Bituminaria bituminosa) and barley as main constituent. Advances in Animal Biosciences 2(2): 495.


I. Indexadas en el JCR 2009.

 


Ventura, M.R.; Castañon, J.I.R.; Méndez P. (2009). Effect of season tedera (Bituminaria bituminosa) intake by goats. Animal Feed Science and Technology, Vol. 153 (3 -4): 314-319
2006
 

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