Álvarez S., Fresno M. y Méndez P. 2011. Evaluation of the fermentative and nutritive characteristics of the silage made from banana (Musa acuminata cola, sub. cavendish) by-product feeding for ruminants. Advances in Animal Biosciences 2(2): 392.
Álvarez S., Fresno M., Pérez T. y Méndez P. 2011. Utilisation of ensiled by-products mixture in the feeding of lactating goats. Advances in Animal Biosciences 2(2): 496.
Álvarez, S., Fresno, M., Rodríguez, A.V., Méndez, P. y Camacho, E. 2011. Utilización de ensilado de platanera en la alimentación de las cabras: efecto en la calidad físico-química y sensorial de los quesos elaborados con leche cruda de cabra. Actas Iberoamericanas de Conservación Animal 1: 239-242
Fresno, M., Álvarez, S., López, N., González Mendoza, L.A. y Camacho, E. 2011. Efecto del origen de la flor del cardo (Cynara cardunculus) en la coagulación de leche cruda de cabra. Actas Iberoamericanas de Conservación Animal 1: 209-213.
Martínez, A.M., Landi, V., Amills, M., Capote, J., Gómez, M., Jordana, J., Ferrando, A., Manunza, A., Martin, D., Pons, A., Vidal, O. y Delgado, J.V. (2011). Biodiversidad caprina en España. Archivos de Zootecnia 60: 1-4.
Méndez P., Álvarez S., Morales E. y Bermejo L. 2011. Effect of goat grazing on tedera pasture (Bituminaria bituminosa). Advances in Animal Biosciences 2(2): 375
Méndez P., Morales E., Bermejo L. y Álvarez S. 2011. Quantity and quality of goat milk from a herd grazing on a cultivated pasture with tedera (Bituminaria bituminosa) and barley as main constituent. Advances in Animal Biosciences 2(2): 495.